Prijzen voor turntalenten Fit Lisse

Prijzen voor turntalenten Fit Lisse

De leden van gymnastiekvereniging Fit gaan jaarlijks de strijd met elkaar aan tijdens de Onderlinge Wedstrijden. Ditmaal in sporthal De Waterkanten. De grootste winnaars van de dag waren Jake Havenaar en Nienke van der Zon. Zij haalden het hoogste dagtotaal en sleepten daarmee een wisselbeker in de wacht.

Uiteraard konden alle leden op het eigen niveau en de eigen leeftijdscategorie meedoen. Bij de recreanten behaalden de volgende meisjes een eerste plaats: Bo Heijnen, Isa Franssen, Suze Reijerkerk, Annabelle Balkenende, Milou Dreef, Senna Verkuijl, Noortje Reijerkerk, Elise van Munsteren, Tessa van der Veek, en Britt Mesman. Bij de jongens ging het goud naar: Jake Havenaar en Jelte v/d Vossen. De kleuters van Fit lieten eveneens zien wat ze het afgelopen seizoen geleerd hadden. Zij kregen allen een medaille omgehangen tijdens de prijsuitreiking.

Selectie

Ook de selectieleden deden op deze wedstrijddag hun uiterste best. Het was voor hen de laatste turnwedstrijd van het seizoen. De oudste meiden hadden er om die reden iets bijzonders van gemaakt, door (synchroon) te turnen of te springen. Het duo Lisa de Nooijer en Indi Reijn vielen daarmee in de prijzen. Verder lukte het de volgende turnsters om het hoogste podium te halen: Jael Ligtenberg, Nienke v/d Zon en Judith Ruijgrok.

Laat je reactie achter

Delen op social media