Fit is hard op zoek naar vrijwilligers!

Een gymnastiekvereniging is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Zij steken hun tijd en energie in lesgeven, het draaiende houden van de vereniging, organiseren van activiteiten en nog veel meer. Vrijwilligers, bedankt!

Om de vereniging draaiende te houden, hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig die zich inzetten om dit mogelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen! Hieronder vind je een lijst met functies die we zoeken, maar ook als je naast de gezochte functies wilt helpen met andere dingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Leiding

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leiding voor verschillende groepen en leeftijden. Het liefst gediplomeerd, Niveau 2 of 3 of sportopleiding.

Heb je dit niet, maar heb je wel ervaring, neem dan toch contact met ons op. Een opleiding via Fit hoort tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken of heb je vragen hierover, vul dan direct het contactformulier in. Direct contact opnemen met Ton Wildenburg mag ook: 06-42262526 of e-mail: tonwildenburg@fitlisse.nl

Secretaris

Wij zijn op zoek naar een Secretaris. Heb jij zin, enige ervaring en tijd genoeg om deze leuke werkzaamheden op je te nemen in een gezellig bestuur?

Vul dan direct het contactformulier in! Direct contact opnemen met Ton Wildenburg mag ook: 06-42262526 of e-mail: tonwildenburg@fitlisse.nl

J&R Commissie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden vanaf 14 jaar die willen helpen bij het organiseren van activiteiten van Fit. Denk bijvoorbeeld aan het Sinterklaasfeest en de Disco- en playbackshow. Wat houdt het in?

  • Je wordt lid van de Jeugd & Recreatiecommissie: een gezellige groep vrijwilligers, die met name activiteiten organiseert voor de jeugd van onze vereniging.
  • Je leert wat er komt kijken bij de organisatie van een evenement. Bijvoorbeeld het maken van een draaiboek;
  • Je neemt deel aan vergaderingen. Bijvoorbeeld om spellen en activiteiten te verzinnen;
  • Je helpt bij voorbereidingen en uiteraard op het evenement zelf. Bijvoorbeeld met het begeleiden van een groepje kinderen of bij een spel.

Meer weten of direct aanmelden? Vul dan direct het contactformulier in.

Algemeen bestuurslid

Ook is een Algemeen bestuurslid nog van harte welkom. Iedereen die het leuk vindt om regelmatig wat werk voor de vereniging te doen is van harte welkom!

Vul het contactformulier in. Direct contact opnemen met Ton Wildenburg mag ook: 06-42262526 of e-mail: tonwildenburg@fitlisse.nl

Direct aanmelden als vrijwilliger!

Wacht niet langer en meld je direct aan als vrijwilliger!