Recreatie springuur (vanaf 8 jaar)

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]Tijdens deze lessen werken de jongens en meisjes vooral met de springtoestellen van het turnen. Denk hierbij aan de airtrack of de mini-trampoline, en in combinatie met de pegasus of de kast. Uiteraard staat de veiligheid van de turnsters hierbij steeds voorop. Deelnemers aan deze springlessen kunnen desgewenst hun krachten meten op regionaal niveau, zoals... Recreatie springuur (vanaf 8 jaar)

Kleutergym (4-5 jaar)

Uitdagende gymles voor jongens en meisjes van deze leeftijdscategorie, met alle ruimte voor klimmen en klauteren, rollen en duikelen. In deze belangrijke ontwikkelingsfase maakt uw kind op speelse wijze kennis met oefeningen aan diverse toestellen, met veel aandacht voor de veiligheid. Het spelelement staat steeds centraal. Juist op deze leeftijd kan kleutergym uw kind extra... Kleutergym (4-5 jaar)

Turnen voor meisjes (vanaf 6 jaar)

Tijdens deze turnlessen werken de meisjes met alle toestellen: balk, brug met ongelijke leggers, lange mat en sprongtoestellen. Bij de springonderdelen wordt gebruikgemaakt van een springplank of trampoline met een dikke mat, waarbij ook de bok of kast tevoorschijn komt. Uiteraard staat de veiligheid van de turnsters hierbij steeds voorop. Het recreatieve karakter van deze... Turnen voor meisjes (vanaf 6 jaar)

Turnen voor jongens (vanaf 6 jaar)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ook voor jongens is er turnen. Voor hen gelden specifieke jongenstoestellen en -onderdelen, zoals brug, rekstok, ringen, lange mat en natuurlijk de springonderdelen met trampoline of springplank. Ook zij kunnen deelnemen aan onderlinge wedstrijden en soms ook aan regionale wedstrijden. Voor jongens onderling geldt vaak dat alles wat niets met voetbal te maken heeft, niet... Turnen voor jongens (vanaf 6 jaar)

Turnselectie

Meisjes en jongens die over voldoende aanleg beschikken en graag op wedstrijdniveau willen sporten, kunnen door de leiding van FIT worden gevraagd voor de selectiegroep. De keuze is uiteraard aan het kind zelf. De groep traint tweemaal per week en treedt regelmatig op tijdens wedstrijden en demonstraties. Vanaf de leeftijdscategorie jeugd bestaan er drie verschillende... Turnselectie

Turnen 18+

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Turnen is niet alleen voor kinderen! In de turnen 18+ groep vind je dames en heren van alle leeftijden. Tijdens deze turnlessen werken de dames en heren met alle toestellen: balk, brug met ongelijke leggers, lange mat, airtumbling en sprongtoestellen. Bij de springonderdelen wordt gebruikgemaakt van een springplank of trampoline met een dikke mat, waarbij... Turnen 18+

Springselectie

Meisjes en jongens die over voldoende aanleg beschikken en graag op wedstrijdniveau willen sporten, kunnen door de leiding van FIT worden gevraagd voor de selectiegroep. De keuze is uiteraard aan het kind zelf. De groep traint tweemaal per week en treedt regelmatig op tijdens wedstrijden en demonstraties. Vanaf de leeftijdscategorie jeugd bestaan er drie verschillende... Springselectie

Fit-actief!

Fit het weekend in! Zoek je een gezonde en betaalbare manier om het weekend mee te beginnen? Kom dan eens kijken bij het vernieuwde lesuur van Fit op zaterdagochtend: Fit-Actief! Bedoeld voor alle mannen en vrouwen van 40+ die lekker in beweging willen blijven. Het lesuur wordt verzorgd door Peter van Denzen. Hij sloot zich... Fit-actief!