Op 30 november 2019 organiseren wij weer de Duin- en Bollenstreek wedstrijden in Sporthal de Waterkanten, Sportlaan 21, Lisse.

Alle meisjes en jongens moeten een half uur voor aanvang van de wedstrijden aanwezig zijn. Wij raden u aan om goed op de aanvangstijden te letten i.v.m. het inlopen van het programma.

Programma

De wedstrijden zullen plaatsvinden van 08.00 uur t/m 17.30 uur. Alle deelnemers worden ingedeeld op niveau en leeftijd zullen daarna in een bepaald dagdeel hun wedstrijden doen, welke later bekend worden gemaakt.

Na ieder dagdeel volgt de prijsuitreiking.

Alle kinderen die aan de wedstrijden mee doen dragen het eigen verenigingsturnpakje.

Bij aankomst meld je je bij je leiding in een van de kleedkamers. Daar krijg je een nummer en ga je naar de zaal. Daar ga je zitten bij de vlag van je vereniging. Omdat er veel kinderen komen, verzoeken wij de ouders/verzorgers om niet mee te gaan de kleedkamer in, maar gewoon plaats te nemen op de tribune in de zaal.

Laat waardevolle spullen thuis. Je kunt eten en drinken meenemen, maar er is ook een kantine.
De kleedkamers zijn er alleen om je spullen op te hangen, dus er wordt daar niet gespeeld of gezeten.

Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom. Dus nodig iedereen uit om naar jou te komen kijken.

Tot 30 november allemaal!

Op zoek naar de uitslagen van vorig jaar? Hier kun je de uitslagen bekijken van de Duin en Bollenstreek wedstrijden van 17-02-18 in sportcentrum ‘de Waterkanten’ in Lisse.

Uitslagen D&B 17-02-18