Fit is hard op zoek naar vrijwilligers!

Een gymnastiekvereniging is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Zij steken hun tijd en energie in lesgeven, het draaiende houden van de vereniging, organiseren van activiteiten en nog veel meer. Vrijwilligers, bedankt!

Om de vereniging draaiende te houden, hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig die zich inzetten om dit mogelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen! Hieronder vind je een lijst met functies die we zoeken, maar ook als je naast de gezochte functies wilt helpen met andere dingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Leiding gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leiding voor verschillende groepen en leeftijden. Het liefst gediplomeerd, Niveau 2 of 3 of sportopleiding.

Heb je dit niet, maar heb je wel ervaring, neem dan toch contact met ons op. Een opleiding via Fit hoort tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om ons gezellige team te komen versterken of heb je vragen hierover, vul dan direct het contactformulier in. Direct contact opnemen met David Breedijk mag ook.

Algemeen bestuurslid

Wij zijn op zoek naar een Algemeen bestuurslid. Iedereen die het leuk vindt om regelmatig wat werk voor de vereniging te doen is van harte welkom!

Vul het contactformulier in. Direct contact opnemen met Susan Schoone mag ook: 06-54966390 of e-mail: secretariaat@fitlisse.nl

Juryleden

Juryleden zijn voor een turnvereniging onmisbaar. Voor elke wedstrijd moet de vereniging verplicht zelf ook juryleden moet aanleveren. Anders volgt uitsluiting van de deelnemers voor de betreffende wedstrijd. Op dit moment is er een tekort aan juryleden en kunnen we weer wat nieuwe juryleden gebruiken.

Ben je benieuwd hoe je een turnoefening moet beoordelen en het cijfer erbij kan uitrekenen? Meld je dan snel aan. Zodra er een jurycursus in de buurt start, nemen we contact met je op. Door jouw inzet kunnen we putten uit een iets grotere groep juryleden, waardoor het jureren 1 à 2 keer per jaar zal zijn.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Wilbert Dekker: wilbertdekker@fitlisse.nl of vul direct het contactformulier in.

J&R Commissie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden vanaf 14 jaar die willen helpen bij het organiseren van activiteiten van Fit. Denk bijvoorbeeld aan het Sinterklaasfeest en de Disco- en playbackshow. Wat houdt het in?

  • Je wordt lid van de Jeugd & Recreatiecommissie: een gezellige groep vrijwilligers, die met name activiteiten organiseert voor de jeugd van onze vereniging.
  • Je leert wat er komt kijken bij de organisatie van een evenement. Bijvoorbeeld het maken van een draaiboek;
  • Je neemt deel aan vergaderingen. Bijvoorbeeld om spellen en activiteiten te verzinnen;
  • Je helpt bij voorbereidingen en uiteraard op het evenement zelf. Bijvoorbeeld met het begeleiden van een groepje kinderen of bij een spel.

Meer weten of direct aanmelden? Vul dan direct het contactformulier in.

Direct aanmelden als vrijwilliger!

Wacht niet langer en meld je direct aan als vrijwilliger!