Ook in 2019 organiseren wij weer de onderlinge wedstrijden. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 15 juni in Sportcentrum de Waterkanten, Sportlaan 21, Lisse. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf half april. Bij deze wedstrijden kunnen alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar en ouder meedoen. Iedereen wordt ingedeeld op niveau en leeftijd zodat iedereen een kans maakt op te winnen. De jongens zullen dit jaar turnen op de sprong, rekstok, gelijke brug en de lange mat terwijl de meiden hun oefening kunnen laten zien op de sprong, brug, balk en de lange mat.

Dit jaar kunnen ook de kinderen van de ouder- en kindgym en de kleuters zich aanmelden voor deze dag. Ook zij kunnen laten zien wat ze kunnen alleen is dit dan zonder wedstrijdelement.

Wil je ook deelnemen? Vul dan onderstaand briefje in en lever dat, samen met 6 euro inschrijfgeld, in bij de je leiding of gooi het in de bus bij het secretariaat (Narcissenstraat 6 in Lisse) Uiterlijk 25 mei. (In verband met de betaling is het helaas niet mogelijk om je digitaal aan te melden voor deze wedstrijd.)

Download hier het inschrijfformulier voor de Onderlinge wedstrijden