Inschrijven kan door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen op deze pagina. Inschrijven doe je altijd voor een heel seizoen, dit loopt van 1 september t/m 30 juni. Onze inschrijvingen worden één keer per maand verwerkt, dus het kan soms even duren voor je een bevestiging krijgt.

Wil je je uitschrijven? Opzeggen is alleen mogelijk vóór het einde van het seizoen en kan alleen schriftelijk via mail aan ledenadministratie@fitlisse.nl of via het contactformulier van de site. Indien er gedurende het seizoen wordt opgezegd, blijft de contributie t/m het einde van het seizoen verschuldigd.

Het heeft alleen zin om je in te schrijven als je een proefles hebt gevolgd en weet dat er plek voor je (zoon/dochter) is in de les. Je inschrijven zonder afstemming is géén garantie voor een plek in de les. Nog geen proefles gehad? Inschrijven voor een proefles kan op deze pagina en alleen als de les nog niet vol is.

⚠️ Door omstandigheden komen helaas niet alle inschrijvingen via de website goed door. Om deze reden vragen we je om naast de inschrijving via de website, ook hier je gegevens achter te laten. Alvast bedankt!

Let op: wanneer je inschrijving goed is gegaan, ontvang je een bevestigingsmail. Ontvang je deze mail niet, is je inschrijving niet goed gegaan. Neem in dat geval contact op met onze ledenadministratie. Je kunt je inschrijving nakijken door na het verzenden van het formulier naar de bovenkant van deze pagina te scrollen en eventuele foutmeldingen te controleren.