Nederlands Kampioenen gehuldigd in Lisse

Nederlands Kampioenen gehuldigd in Lisse

Dinsdagavond 14 november 20417 heeft wethouder Sport Cees Ruigrok de (Inter)Nationale Sportkampioenen 2016 gehuldigd in de Raadzaal van het gemeentehuis van Lisse.

Dank voor een bijzondere prestatie

De gemeente Lisse kent een aantal gemeentelijke onderscheidingen voor personen die zich op een bijzondere wijze inspannen of hebben ingespannen voor de Lissese samenleving. Een daarvan is de (Inter) Nationale Sportkampioenen voor Lissese sportkampioenen die individueel of in teamverband een Nederlands, Europees of wereldkampioenschap hebben behaald. Een keer per jaar worden deze personen gehuldigd over het voorafgaande jaar. De gemeente Lisse is enorm trots op de topprestaties die geleverd zijn in 2016 en dit jaar zijn weer een groot aantal teams/individuele sporters in het zonnetje gezet.

Team Fit

Onder leiding van aanvoerder/teamleider Lonneke Haveman-van der Zwet wisten zeven turnsters en turners van gymnastiekvereniging Fit uit Lisse vijf podiumplaatsen te behalen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen groepsspringen in Surhuisterveen op 4 juni 2016. Het team werd viervoudig kampioen Nederlands Kampioen bij het groepsspringen niveau C en sleepten een tweede plaats in de wacht bij het NK Air-tumbling.

Op de foto ontbreken nog een aantal leden van dit topteam. Nogmaals proficiat, springers!

Delen op social media