Afgelopen zaterdag 23 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Net zoals de afgelopen jaren, doet Fit hier dit jaar weer aan mee. Het doel is om zo veel mogelijk loten te vekopen. Van de opbrengst willen we een mooie, nieuwe lange mat aanschaffen. Doe jij ook mee?

Iedereen krijgt een verkoop boekje om loten te verkopen. Met het verkoopboekje ga je langs deuren bij familie, vrienden en buren. Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar de vereniging! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Als je klaar bent met verkopen, lever je jouw boekje weer in bij de leiding.

Handige tips voor het verkopen van lootjes:
Begin direct met het verkopen van loten. Zo heeft jouw buurvrouw, opa of favoriete tante nog geen loten gekocht van iemand anders
Ga langs de deuren in turnkleding of bijvoorbeeld ons jubileumshirt, zo is direct zichtbaar dat je loten verkoopt voor Fit.
Leg uit waarom jij lootjes verkoopt en waar we voor sparen.
Vertel dat ze niet alleen onze vereniging steunen maar zelf ook kans maken op gave prijzen!
Deel je verkooplink via WhatsApp en social media. Zo kunnen familie en vrienden die wat verder weg wonen ook lootjes kopen.
Neem je boekje mee naar een verjaardag of burendag. Daar zijn lekker veel mensen die allemaal een lootje kunnen kopen.
Maak zelf of samen met je groep een leuke video met een oproep om onze vereniging te steunen. Deel de video via WhatsApp, e-mail, Instagram en Facebook. Zeker weten dat je hier leuke reacties op krijgt!
Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Dit kun je winnen:
Bij 25 verkochte loten ontvang je de Grote Clubactie Medaille!
Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole prijzen
Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!

Wij wensen je heel veel succes!