Aangescherpte coronamaatregelen per 17 oktober 2020

Naar aanleiding van de nieuwe Corona maatregelen heeft het bestuur een lijst opgesteld met dingen, waarmee we met z’n allen rekening moeten houden. De afgelopen tijd heb je dit misschien al ervaren en gehoord wat wel en niet mag.

  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Dit betekent dat je je sportkleding thuis aantrekt en in de gymzaal je trainings of joggingbroek uittrekt om te gaan turnen.
  • De gymzalen zijn alleen toegankelijk via een kleedkamer. Voor de gymzalen geldt daarom dat bij de voorste gymzaal (groene deuren, kleedkamers 9 en 10) één kleedkamer open zal zijn die als ingang gebruikt kan worden. De deur aan de zijkant van de zaal zal gebruikt worden als uitgang. Deze deur komt in de centrale hal uit.

Voor de achterste zaal (gele deuren, kleedkamers 7 en 8) geldt dat beide kleedkamers open zullen zijn waarbij een uitgang fungeert als ingang en de andere als uitgang. Wij zullen dit aangeven middels stickers op de vloer.

Let op! de kleedkamers mogen alleen gebruikt worden als doorloop en dus niet voor het omkleden en/of ophangen van kleding! Leg je spullen in de gymzaal.

  • Voor jeugd tot en met 17 jaar geldt dat er zonder beperking van groepsgrootte of onderlinge afstand gesport mag worden.
  • Voor 18 jaar en ouder geldt voor individuele sporten dat men binnen mag sporten met een maximum van 30 personen met in achtneming van de 1,5 meter en de coronamaatregelen.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn.
  • Voor ouders/begeleiders die hun kinderen komen brengen en/of halen geldt dat zij niet in het sportcentrum mogen wachten.
  • De horeca blijft gesloten.
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt het dringende advies om in het sportcentrum mondkapjes te dragen.

Met de FIT-actief groep van de zaterdag heeft de trainer Peter eigen afspraken gemaakt die aansluiten op deze maatregelen.

Doordat we de kleedruimtes niet meer kunnen gebruiken als wachtruimte willen we iedereen vragen zoveel mogelijk op tijd te zijn en niet meer dan 5 minuten eerder te komen.

We hebben gemerkt dat sommige kinderen niet weten of ze op het plein of in de parkeergarage worden opgehaald. Spreek dit aub duidelijk af.

We hopen dat iedereen goed rekening wil houden met de maatregelen zodat het wisselen tussen de lessen soepel blijft verlopen.

Namens bestuur en leiding van FIT hopen we dat jullie deze lastige tijd in goede gezondheid doorkomen en lekker kan blijven sporten.

Delen op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.