Leden van gymnastiekvereniging Fit Lisse komen van 30 mei t/m 3 juni bij u langs de deur om te collecteren voor de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Het Prins Bernard Cultuurfonds stimuleert cultuur- en natuurbehoud in Nederland. Op grote én op kleine schaal, dus ook in de gemeente Lisse.

Voorzitter Ton Wildenburg: ‘Trots zijn we op onze leden die jaarlijks in beweging komen voor het cultuurfonds. Omdat zij het belangrijk vinden om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. Omdat zij plezier beleven aan een sportieve avondwandeling. En omdat wij een deel van het opgehaalde geld mogen investeren in onze eigen vereniging. Dat is hard nodig om zo’n gezonde en actieve sportvereniging te kunnen blijven!’

Fit toont maatschappelijke betrokkenheid

Gymnastiek is een sport voor elk lid van het gezin en daarom biedt vereniging Fit uitdagende lesuren voor alle leeftijden en voor alle bewoners van Lisse en omgeving. Maar wist u dat deze sportvereniging zich ook maatschappelijk inzet? Zo verblijden leden van Fit de bewoners (en cliënten) van zorginstellingen regelmatig met een turndemonstratie op muziek. En wat denkt u van hun spectaculaire bijdrage aan het programma van het Oranje Comité?

Kom ook in beweging voor de Anjeractie!

Draagt u de Anjeractie én Fit een warm hart toe? Doneert u dan tijdens de collecteweek. Dat kan dit jaar ook online: https://zuid-holland.anjeractie.nl/club/komt-u-ook-in-beweging-met-gymnastiekvereniging-fit