De leden van gymnastiekvereniging Fit gaan jaarlijks de strijd met elkaar aan tijdens de Onderlinge Wedstrijden. Ditmaal in sporthal Ter Specke. De grootste winnaars van de dag waren Bas Franse en Maud Chaudron. Zij haalden het hoogste dagtotaal en sleepten daarmee een wisselbeker in de wacht.

Uiteraard konden alle leden op het eigen niveau en de eigen leeftijdscategorie meedoen. Bij de recreanten behaalden de volgende meisjes een eerste plaats: Leandra Haagedoorn, Sarah v/d Streek, Suze Reijerkerk, Noortje Reijerkerk, Suzanne Booij en Pascale Algra. Bij de jongens ging het goud naar: Ben Otte, Bas Franse, Jake Havenaar, Max Steenvoorden en Mats Verbeek.

Selectie

Ook de selectieleden deden op deze wedstrijddag hun uiterste best. Het is voor hen een goede voorbereiding op de regionale turnwedstrijden die de komende maanden op de planning staan. Het lukte de volgende turnsters om het hoogste podium te halen: Lusa Kaak, Michelle Lieverse, Bo Struive, Lisa de Nooijer, Daniëlle Booij, Tiara Juffermans, Zahra Bierman, Nienke v/d Zon, Maud Chaudron, Indi Reijn en Naomi van Duijvenvoorde.

G-Gym

Fit heeft ook G-gym, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook in deze groep sport iedereen in het eigen tempo en op het eigen niveau. Vanuit een basis van plezier en zelfvertrouwen wordt gewerkt aan het verbeteren van de motoriek en het uitbreiden van bewegingspatronen. Gesteund door haar supporters wist Thea Bierman de eerste prijs in de wacht te slepen.