Prijzenregen voor gymnastiekvereniging Fit

De prijzenkast van gymnastiekvereniging Fit Lisse is in de maand november goed aangevuld. Na eerdere succesvolle wedstrijden in Den Haag, behaalden de turnsters en turners nog diverse prijzen op de regionale groepsspringwedstrijden in Voorschoten (23 november). In de categorie ‘Turnsters niveau C’ mag de vereniging zich zelfs regiokampioen noemen op het toestel plank/kast.

Fit Lisse nam deel in twee leeftijdscategorieën: ‘meisjes 10-16 jaar’ en ‘turnsters’. Wanneer het merendeel van een team uit meisjes bestaat, doet dit team mee in de categorie ‘meisjes/dames’. Door een minderheid aan deelnemende jongens behoorden alle teams van Fit tot deze categorie.

‘s Morgens lieten Bo, Céline, Lisa, Maud, Noa, Romy, Sophy en Tiara zien wat zij aan oefeningen kunnen op de diverse springtoestellen, op basis van slechts één trainingsuur per week. Op het onderdeel trampoline (voor meisjes 10-16 jaar) liet het team het beste van zichzelf zien en ontving daarvoor een bronzen beker. De meiden namen diezelfde dag ook deel aan een wedstrijd op trampoline/pegasus en air-tumblingbaan. Daarmee vielen ze helaas buiten de prijzen.

Regiokampioen

‘s Middags namen de turnsters en turners van 16 jaar e.o. het tegen elkaar en hun tegenstanders uit de regio op. In een wisselende samenstelling vormden Annemarie, Demi, Iris, Juliëtte, Lindy, Lonneke, Lusa, Maud, Melanie, Michelle, Rick, Tom, Wendy en Wilbert twee teams. Voor de oefeningen op air-tumblingbaan ontving Fit 1 een zilveren beker en haalde Fit 2 een tiende plaats. Op trampoline vielen beide teams buiten de prijzen met een vierde en zevende notering. Op trampoline/pegasus haalde Fit 1 een bronzen beker; Fit 2 wist een zevende plaats te bemachtigen. Aan de drie overige toestellen nam Fit deel met één team van maximaal negen turnsters en turners. Voor hun sterke oefening op de lange mat ontving de groep een zilveren beker. Ook op het toestel trampoline/tafel haalde het team een tweede plaats. Als klap op de vuurpijl haalde Fit een ruime overwinning op het toestel plank/kast. Fit mag zich nu een jaar lang regiokampioen noemen.

Gymnastiekvereniging Fit Lisse is uitermate trots op de uitstekende resultaten van deze maand.

Delen op social media