We gaan weer buitensporten!

We kunnen alweer een tijdje niet meer lekker turnen met elkaar in de gymzaal. Ook wij vinden dat erg jammer, daarom hebben we besloten om iets te organiseren zodat we toch met elkaar te kunnen sporten:

We gaan buitensporten!

Doordat we rekening moeten houden met het snel donker worden ‘s middags, temperatuur, locatie en beschikbaarheid van de leiding, is het een heel gepuzzel geworden maar we hebben toch wat leuks kunnen samenstellen. We bieden vier keer per week een les aan voor verschillende leeftijdsgroepen t/m 17 jaar. Het is dus op andere tijden dan de gebruikelijke lessen, en ook met andere leeftijdsgenootjes.

De lessen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen (en één selectiegroep). Voor deze groepen wordt er één uur per week lesgegeven. De buitenlessen zijn gestart vanaf vrijdag 19 februari.

De indeling voor de recreaten:

Dag Tijd Leeftijd / groep
Woensdag 17:15 – 18:15 8-9 jaar + springrecreatie
Donderdag 17:15 – 18:15 10+ jaar + jongens donderdag
Zaterdag 11:00 – 12:00 4-7 jaar + jongens zaterdag

De lessen vinden op dit moment plaats in Speeltuin de Bijenkorf, Emmastraat 49 in Lisse. Mocht deze locatie veranderen, dan lees je dat hier, of in de whatsappgroep van je normale les*.

Omdat we willen weten wat de opkomst is van de lessen en de contactgegevens in geval van nood bij de hand willen hebben, is inschrijven voor de lessen verplicht. Inschrijven kan via dit formulier. Let op: deze link wordt elke week aangepast! Elke week wordt er ook een nieuwe link gestuurd in de groepsapp*.

Regels en tips locatie

• De speeltuin ligt in een woonwijk met smalle straatjes dus wij vragen je om, als het enigszins mogelijk is, lopend of met de fiets te komen.
• De ouders mogen niet mee de speeltuin in, dus afzetten voor het hek in de straat. Met uitzondering van de 4 en 5 jarigen. Die mogen de kinderen afgeven in de speeltuin maar mogen niet blijven tijdens de les.
• We kunnen geen gebruik maken van de binnenruimtes dus ook niet van het toilet.
• Warme kleding en sportschoenen.
• Bij het ophalen zorgen wij dat de kinderen klaar staan bij het hek onder begeleiding. Dus ook bij ophalen komen de ouders niet in de speeltuin.
• Kom niet te vroeg. De kinderen staan 5 minuten na einde les klaar bij het hek. We blijven bij de kinderen totdat ze opgehaald zijn, tenzij ze zelf naar huis mogen.
• Wanneer je toch even moet wachten denk dan aan de 1,5 meter afstand tot andere ouders
• Wanneer het te slecht weer is gaat de les niet door en krijgt u op de dag zelf een bericht via de groepsapp*.

We hopen alle kinderen snel weer te zien!

* Zit je nog niet in de whatsappgroep van je normale les? Stuur even een mailtje naar secretariaat@fitlisse.nl zodat we je kunnen toevoegen.

Delen op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *