Goed nieuws!

We mogen vanaf woensdag 19 mei weer naar binnen om te turnen!

 

We moeten ons wel aan een aantal regels houden:

  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Dit betekent dat je je sportkleding thuis aantrekt en in de gymzaal je trainings of joggingbroek uittrekt om te gaan turnen.
  • De gymzalen zijn alleen toegankelijk via een kleedkamer. Voor de gymzalen geldt daarom dat bij de voorste gymzaal (groene deuren, kleedkamers 9 en 10) één kleedkamer open zal zijn die als ingang gebruikt kan worden. De deur aan de zijkant van de zaal zal gebruikt worden als uitgang. Deze deur komt in de centrale hal uit.

Voor de achterste zaal (gele deuren, kleedkamers 7 en 8) geldt dat beide kleedkamers open zullen zijn waarbij een kleedkamer fungeert als ingang en de andere als uitgang.

Let op! de kleedkamers mogen alleen gebruikt worden als doorloop en dus niet voor het omkleden en/of ophangen van kleding! Leg je spullen in de gymzaal.

  • Voor jeugd tot en met 17 jaar geldt dat er zonder beperking van groepsgrootte of onderlinge afstand gesport mag worden.
  • Voor 18 jaar en ouder geldt sporten met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, maximaal 30 personen per zaal. De trainer mag zich wel tussen de tweetallen bewegen.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn.
  • Voor ouders/begeleiders die hun kinderen komen brengen en/of halen geldt dat zij niet in het sportcentrum mogen wachten.
  • De horeca blijft gesloten.
  • Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen maar die mag af tijdens het sporten.

 

Met de FIT-actief groep van de zaterdag heeft de trainer Peter eigen afspraken gemaakt die aansluiten op deze maatregelen.

 

Doordat we de kleedruimtes niet meer kunnen gebruiken als wachtruimte willen we iedereen vragen zoveel mogelijk op tijd te zijn en niet meer dan 5 minuten eerder te komen.

We hebben vorig jaar gemerkt dat sommige kinderen niet goed  weten of ze op het plein of in de parkeergarage worden opgehaald. Spreek dit aub duidelijk af.

 

Ondanks de beperkingen zijn we blij dat we weer binnen kunnen sporten en hopen dat iedereen weer veel plezier aan de lessen zal beleven!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en leiding FIT Lisse

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *