Gymnastiekvereniging Fit organiseert reünie

Fit viert dit seizoen haar veertig jarig bestaan. De Lisserse gymnastiekverenging organiseerde om die reden al vele evenementen voor haar leden, waaronder een puzzeltocht, een disco en een spectaculaire jubileumdag. Maar ook oud-leden en vrijwilligers worden niet vergeten. Zij zijn op zaterdag 11 mei van harte welkom bij de officiële reünie van gymnastiekvereniging Fit Lisse.

Leden, vrijwilligers, leiding en bestuursleden – van nu, maar zeker ook van de afgelopen veertig jaar – zijn van harte welkom op zaterdagavond 11 mei. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen zij herinneringen ophalen en terugblikken op veertig glansrijke jaren van de vereniging.

Kom ook!

Ben je in de afgelopen veertig jaar lid geweest van Fit? Of heb je als vrijwilliger, bestuurslid en/of leiding bijgedragen aan de vereniging? Trommel dan al je (voormalige) sportvrienden op, haal oude attributen en/of fotoalbums van zolder en kom naar de reünie in het Speelkwartier (Hannie Schaftlaan in Lisse). Toegang vanaf 12 jaar en ouder. Entree is gratis, je betaalt slechts je eigen consumpties. Zaal is open vanaf 20.30 uur.

Gezocht: oud beeldmateriaal

Beschik je over foto- of filmmateriaal van wedstrijddagen, trainingen of andere evenementen van Fit? Stuur het dan door naar: susanschoone@fitlisse.nl.

Delen op social media