UPDATE 28 APRIL

Beste leden,

Helaas moeten wij jullie meedelen dat door de laatste ontwikkelingen van het coronavirus ook wij, op advies van onze bond, de KNGU,  alle lessen van Fit vanaf heden (13 maart) annuleren.  Vooralsnog t/m 19 mei 2020.

Dit is in lijn met het advies van het RIVM en hiermee volgt de KNGU en dus wij ook, de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

  • Dit betekent dat alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten de komende weken zijn afgelast!
  • De festiviteiten rond het jubileum van de Waterkanten, zondag 15 maart, zijn ook afgelast, waardoor de demonstratie van Fit uiteraard ook niet zal plaatsvinden.
  • De KNGU heeft ook alle wedstrijden in maart afgelast waardoor het NK clubteams van 28 maart 2020 waar de springselectie aan mee zou doen, niet meer doorgaat.
  • De districtswedstrijden van 4/5 april voor de turnselectie gaan ook niet meer door.
  • De KNGU heeft alle wedstrijden voor de rest van het seizoen afgelast waardoor ook de Finale Groepsspringen C in juni in Drachten niet meer doorgaat.
  • De koningsdagdemo op 27 april is ook afgelast.

Het is erg jammer dat er zoveel niet door kan gaan.  Hopelijk heeft iedereen begrip voor de situatie.

Ondanks dat de lessen niet doorgaan willen we natuurlijk wel blijven turnen! De selectie en jongtalent groep is al begonnen met de Fit-Challenge weken!

Iedereen kan hier aan mee doen. Ben je nieuwsgierig? Check dan het instagram-account van Fit en hou het “verhaal” in de gaten voor nieuwe wekelijkse challenges.

Binnenkort volgen er meer online activiteiten dus hou onze website en insta in de gaten.

1 Comment

  1. ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *