Maak kennis met kleutergym!

Kleuters gymmen gratis bij Fit

Vindt uw kleuter het leuk om te klimmen, klauteren, hollen en rollen? Laat hem of haar dan kennismaken met de gymnastieksport. De hele maand november kunnen kinderen van 4 en 5 jaar gratis meesporten bij gymnastiekvereniging Fit Lisse.

Kleutergym stimuleert op een veilige en leuke manier de ontwikkeling van jonge kinderen. In de les gaan de kinderen spelenderwijs aan de slag en ontdekken ze met elkaar hoe leuk bewegen is.

Spel en plezier in bewegen staan voorop

Zahra Bierman, leiding bij de kleutergym, vertelt: “In de les doen we allerlei spelletjes waarbij de grondvormen van bewegen centraal staan, zoals: springen, zwaaien, duikelen, gooien, klimmen, balanceren, dansen, etc. In verschillende vormen en met zowel groot als klein materiaal leren de kleuters zo hun evenwicht te bewaren, krijgen inzicht in ruimte, afstand en snelheid. Ook in sociaal opzicht is het een goede leeromgeving voor de kinderen. Ze leren samenwerken, moeten wachten op hun beurt en werken met korte gymopdrachten. Kortom, kleutergym is leuk, leerzaam en de kinderen kunnen natuurlijk even lekker hun energie kwijt.”

Nieuwsgierig geworden?

Uw zoon of dochter mag de hele maand november gratis meedoen. De kleutergym 4-5 jaar, wordt gegeven op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. U hoeft uw kind niet op te geven voor deze proefmaand. Meld u gewoon even bij de leiding bij aanvang van de les. Deze wordt gegeven in sporthal de Waterkanten aan de Sportlaan in Lisse. Meer info over kleutergym vindt u hier.

Delen op social media

2 thoughts on “Maak kennis met kleutergym!”

    • Susan Schoone

      Bij de kleutergym (kinderen van 4 en 5 jaar) is het niet de bedoeling dat de ouders mee doen of blijven kijken. Over het algemeen leidt dat de kinderen te veel af. Uiteraard mag u de eerste keer wel even blijven kijken aan het begin maar later is dat niet meer de bedoeling.
      U zoon of dochter is van harte welkom voor de proeflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *