Wat was het jubileum op zaterdag 25 juni toch fantastisch! Na maandenlange voorbereidingen was het dan eindelijk zover: om 8 uur stond er een hele groep vrijwilligers klaar om het grasveld van De Waterkanten om te toveren tot een écht festivalterrein. Wat we voor ogen hadden, kwam nu echt tot leven!

Rond 9 uur stroomden ook de kinderen binnen om de demo’s nog een laatste keer te oefenen. Ondertussen werd in de gymzaal hard gewerkt door een aantal vrijwilligers: er werden wel een paar honderd broodjes gesmeerd, zodat de kids vol energie de middag konden beleven. (Veel dank aan de Jumbo voor sponsoring van de broodjes en pakjes drinken!)

Jammer genoeg hadden we de laatste paar uur een probleem met de stroomvoorziening, waardoor de luchtkussens en poffertjeskraam de rest van de middag helaas niet meer gebruikt konden worden. Alle demo’s konden gelukkig wel doorgaan! In de weken voor het jubileum is er door al onze leden super hard getraind en dat zag je duidelijk terug aan de wervelende shows die zijn neergezet! Ook onze recordpoging vliegtuigjes maken is goed gelukt! Er zijn in totaal wel 172 vliegtuigjes geteld!

Leuk dat iedereen zo enthousiast meedeed! Samen met alle vrijwilligers, een top DJ en het gezellige publiek hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt!

Nogmaals allen bedankt voor de inzet! Bekijk via deze link alle foto’s en filmpjes van deze topdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *