Fit Lisse viert 45-jarig bestaan

Fit Lisse viert 45-jarig bestaan

Gymnastiekvereniging sluit seizoen af met ‘onvergetelijke wereldreis’

Dit seizoen viert Algemene Gymnastiekvereniging Fit uit Lisse haar 45-jarig jubileum. Op zaterdag 23 juni werd dit groots gevierd met een spectaculaire Jubileumshow met als thema: ‘Fit de wereld rond’. De verschillende groepen van de vereniging, van turnselectie tot kleuters en de ouder en kind-gym, voerden een eigen show op en vertegenwoordigde hierbij een land. Zo’n 350 bezoekers hebben kunnen genieten van alles wat deze vereniging te bieden heeft!

Om half negen ’s morgens druppelden de eersten van de ruim 200 leden van de gymnastiekvereniging binnen bij Sportcentrum de Waterkanten. De gymnasten maakten zich klaar voor een grote generale repetitie, waarbij elke demonstratie nog eenmaal geoefend kon worden. Diezelfde middag zouden zij hun demonstratie opvoeren voor een publiek van honderden familieleden, vrienden, oud-leden en andere geïnteresseerden. Na een gezamenlijke lunch was het dan zover. Het wereldreisthema was tot in de details verwerkt. De tickets voor de show waren boardingpassen, het programmaboekje was in de vorm van een paspoort. En elk groep werd ingeleid met een eigen filmpje waarin de groep werd voorgesteld en het land dat de groep vertegenwoordigde. Van Mexico tot Italië en Oostenrijk maar ook België en Nederland kwamen voorbij. Elke groep toonde vervolgens een eigen demonstratie op de muziek uit of over dit land. Van klein tot groot lieten de leden van Fit zien wat ze in hun mars hebben. De middag verliep gestroomlijnd, mede door de intensieve voorbereidingen van de zogeheten ‘Jubileumcommissie’, bestaande uit Zahra Bierman, Melanie Brouwer, Lusa Kaak, Wilbert Dekker, Samantha Brouwer, Susan Schoone en Claudio Booij, die uren hebben gestoken in de organisatie van deze dag. Maar ook dankzij de inzet van ruim 40 enthousiaste vrijwilligers, de leiding en bestuursleden. Hun werk werd bekroond met een fantastische show, blije gezichten van de deelnemers en een zeer enthousiast publiek.

‘Kleurrijk Klapstuk’

Aan het einde van de show werd het publiek nog getrakteerd op een eindshow waar alle 200 leden van de vereniging een dans uitvoerde op het nummer Colors van Jason Derulo. En een kleurrijk geheel was dit zeker. Jong en oud dansten vrolijk door elkaar en er wordt nog eenmaal gezwaaid met de vlaggen van alle landen die tijdens de show voorbij waren gekomen. Een spetterend einde van een geslaagde Jubileumshow waarna er door het bestuur en een aantal deelnemers alweer voorzichtig werd nagedacht over hoe dit overtroffen moet worden als de vereniging over vijf jaar maar liefst 50 jaar bestaat…

Met dank aan

De Jubileumdemonstratie van Fit Lisse werd mede mogelijk gemaakt door: Sowieso Design, gemeente Lisse, fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen, KookSaam, De Kadohoek, Ghalia Oriental Design, De Keurslager Lisse, Schoone Transportdiensten, Beurer, Jumbo, De Ree Holland, La Fontana, Bloembinderij van der Hulst en Homma.

Delen op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *