Prijzenregen voor Fit Lisse

Tien medailles heeft gymnastiekvereniging Fit Lisse in de wacht gesleept tijdens de regionale Turn- en Fundag in Sassenheim. Zo’n 650 gymnasten verzamelden zich afgelopen weekend in sporthal ‘De Wasbeek’, waaronder 58 deelnemers van Fit.

Goud was er onder anderen voor Fynn van Eijk. Tijdens het ochtendprogramma behaalde hij de eerste plaats in de categorie jongens 7-9 jaar N15. Ook Bas Franse (4de) viel daarbij in de prijzen. Frédérique v/d Wouw (2de) en Indy Dijkshoorn (4de) mochten een medaille in ontvangst nemen in de categorie meisjes 8 jaar R2.

’s Middags mocht Sandy Otte (3de) het podium op in de categorie meisjes pupil 1 R1. Mirthe van der Zon beklom enthousiast het hoogste podium bij de meisjes pupil 1 D1. Naomi van Duijvenvoorde werd in dezelfde categorie derde. Liël Warmerdam (2de) en Daniëlle Booij (3de) vielen in de prijzen in de categorie meisjes pupil 2 D2. Max Bronstring haalde een felbegeerde eerste plaats bij de jongens 10-13 jaar N15.

Wedstrijd- en recreatieprogramma

De Turn- en Fundag is een wedstrijd zowel voor gymnasten op recreatief niveau als voor de jongste turnsters en turners van de verenigingsselectie. De gymnasten voerden op drie verschillende gymtoestellen oefeningen uit. Het puntentotaal voor de balk (of brug gelijk voor jongens), lange mat en trampoline was uiteindelijk bepalend voor het eindklassement. Alle deelnemers sloten de dag af met een recreatief programma van spel, dans en alternatieve turnvormen als acrobatiek en air-tumbling.

Delen op social media